Documentation View

We are hiring and constantly growing! Have a look through our vacancies to find the right role for you!

00182 - Problem creating link between Two AS400 server s.

00182 - Problem creating link between Two AS400 server s.

ROGBILLS - Synchronize billing plans   BAL Application Log Documentation  
This documentation is copyright by SAP AG.
SAP E-Book

Problem creating link between Two AS400 server s.

Hi Crosby,

We had a similar problem a while back. It actually was a combination of two
issues. The first issue was that someone changed the ownership of some
libraries accidently, and the second was that we were doing an IPL on
development and production at the same time. The link could not be
established because the other box was not up yet.

There is a note regarding authorities and ownership on SAPNET, but there are
some libraries off of root that it does not address. Ask Volker about
those. Look at note number 173579. It discusses running FIXR3OWNS (kernel
related) and AS4FIXFILE (mostly data library related).

Good luck.

Regards,

*********************************
Diane Piccirello
Twin Laboratories, Inc.
150 Motor Parkway, Suite 210
Hauppauge, NY 11788

Phone: 631.467.3140. ext. 8321
Fax: 631.630.3588
Email: dpiccirelloZt...




-----Original Message-----
From: Crosby Sinclair [mailto:csinclaiZt...]
Sent: Tuesday, January 02, 2001 10:43 AM
To: sap400Zm...
Subject: Problem creating link between Two AS400 servers.


Hello there my fellow saplings. Hope the new year is treating you all well.
Anyway I have a problem that I hope you guys can give me some direction on.
My problem is that over the weekend I did an IPL to our production box,
normally after the IPL I re-establish the link between the two servers
without any problem, however this weekend it seems to doing weard things
when I try to change the directory to QFILESVR.400 it does it how ever when
I try creating the link MKDIR AS0001 the directory created but is empty and
also the date that it said it was created is JAN 02 1970 and also shows
owner as QSECOFR when it should be QSYS . If I try to link TP root to this
directory I get NOT AUTHORIZE TO DIRECTORY. MY AS400 is V4R4M0 running SAP
3.1I. Can anyone give me a suggestion as to how to correct this. The
command I user when sign on to the production system is as follows:

cd 'qfilesvr.400'
mksir as0001
cd '/usr/sap/trans'

I have try it in upper and lower case on my box.

HELP....

Crosby Sinclair
SAP/AS400 System Administrator
Thomson Industries Inc.
Internet www.thomsonind.com
E-mail csinclairZt...
Phone (516) 944-1337
Fax (516) 883-8012


To unsubscribe from this group, send an email to:
SAP on System i-unsubscribeZegroups.com



Durban Tours - Südafrika Safari

ABAP Short Reference   rdisp/max_wprun_time - Maximum work process run time  
This documentation is copyright by SAP AG.

Length: 3575 Date: 20230129 Time: 225049     sap01-206 ( 2 ms )